پیک سلامت

شرکت ملزم است قيمت كالاهاي مورد نظر را با شرایط ذیل به پرسنل محترم دانشگاه علوم پزشكي ارائه نمايد.

الف: دستگاه فشار خون دیجیتال بازویی به همراه 2 سال گارانتی به قیمت 110 هزار تومان (برند ایزی لایف و تحت لیسانس انگلستان)

ب: دستگاه قند خون تحت لیسانس آلمان و دارای مکانیزم آزمایشگاهی و گارانتی 10 ساله به صورت کاملا رایگان ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی (مبلغ 35 هزار تومان بابت کیت های آزمایشگاهی و لنست پرداخت می گردد)

پ: کیت های دستگاه قندخون ارائه شده از دوره بعد از تحویل دستگاه در شرکت پیام سلامت توزیع می گردد.

* شرکت درقبال انجام امورمربوطه به گارانتي وضمانتنامه كالاي موضوع قراردادمتعهد مي باشد

آدرس:*میدان ولی عصر -مقابل درمانگاه نادر کاظمی-مجتمع سلمان فارسی- همکف-واحد 11 -شماره تماس : 32237469

*خیابان معالی آباد-بین دوستان و خلبانان -نبش کوچه 17 -مجتمع نغمه -طبقه زیرین-شماره تماس : 36254064

آدرس ما :

Healthmap.sums.ac.ir

نحوه ارائه خدمات رفاهی را چگونه ارزیابی می کنید؟

خوب - 21%
متوسط - 17.1%